Jamir Hyka vijon të habisë dhe të ketë sukses të jashtëzakonshëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai ka shënuar një gol fantastik në fitoren që ekipi i tij San Jose ka arritur kundër Dallas në shifrat 1-3.

Hyka shënoji golin e dytë për ekipin e tij sapo kishte nisur pjesa e dytë. Sa i përket festimit, nuk kishte si të mungonte shqiponja.