“Më vjen mirë që e nisëm sezonin e ri, ashtu si e kishim mbyllur të fundit. Unë e mbylla me trofe si lotar dhe e rinis me trofe si trajner”.

Orges Shehi, trajneri i Skënderbeut, për “Supersport”, ka folur pas fitores së trofeut…

“Vështirësi ka për mua, sigurisht, të mos harrojmë që sezonin e shkuar isha në fushë. Jam shumë trajner i ri, por ndihmësit kanë meritë dhe më kanë ndihmuar”.

“Bregu? Me cilësi dhe besojmë shumë te ai. E kemi mirëpritur dhe gjendet shumë mirë. Sigurisht është skuadër e re dhe shumë lojtarë kanë pak minua në këmbë dhe besoj se do të përballojmë sezonin e gjatë”.