Të dielën Xhenoa do të bëjë debutimin e saj në Seria A për këtë sezon pas ndeshjes së anuluar me Mlanin për shkak të shembjes së urës që u mori jetën 43 personave. Kështu presidenti i klubit të Xhenoas është shprehur:

“Të dielën në mbrëmje do të zgjedhim rrugën e heshtjes, në respekt të atyre që humbën jetën në tragjedinë e rrëzimit të urës. Një heshtje që do të zgjasë 43 minuta, nga një minutë për çdo viktimë: Fëmijë, punëtor, student, pensionist, baba, nënë”.

Ndërsa edhe tifozët nuk kanë mbetur pa folur për këtë ndeshje. Ata kanë thënë se personat që kanë humbur jetën do të nderohen.

“Flamujt tanë nuk do të valëviten, parrullat tona të përmbysura do ta “ngjyrosin” ndryshe stadiumin dhe zërat tanë do të heshtin”- kanë thën tifozët e ekipit të Xhenoas.