Sektori i arbitrimit pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përzgjedhur një treshe arbitrash nga kryeqyteti për ndeshjen e sotme Burreli- Vllaznia.

Kështu, kryesor do të jetë Roxhers Muska, një arbitër pa shumë përvojë megjithatë do të ketë ndihmën e asistentëve të cilët e kanë një gjë të tillë, pikërisht Gernat Qirici dhe Alfred Shkreta.

Arbitër i katërt do të jetë sërish një tiranas, Mario Shabanaj. Nga kryqyteti do të jetë edhe delegati i FSHF-së Genc Misha ndërsa vëzhgues do të jetë lezhjani Engjell Pjetrushi.

Shkodranët shpresojnë që të mos kenë probleme ashtu siç patën të mërkurën për kupë kur arbitri kryesor akordoi një 11-metërsh të paqenë që barazoi rezultatin.
© shkodrasport.com