Për tre ditë me rradhë në pallatin e sportit “Qazim Dervishi” u zhvillua kampionati kombëtar i boksit për të rritur.

Një kampionat që u kurorëzua në fund me suksesin e rradhës për ekipin e Vllaznisë që u shpall kampione për herë të 22-të.

Mbrëmë janë zhvilluar ndeshjet finale dhe fotoreporteri i njohur Gjon Gjeka ka qenë aty i pranishëm dhe sjell për ju disa foto shumë interesante të protagonistëve të këtij suksesi…