“Footyheadlines” i ka zbuluar botës fanellën e parë që Juventus do të mbajë për sezonin e ardhshëm. Sipas informacionit të publikuar nga portali i njohur, “Zonja e Vjetër” ka vendosur të bëjë një ndryshim radikal dhe të heqë dorë nga shiritat bardhezi.

Uniforma e re që mund të veshin lojtarët e Allegri-t do të ketë një të bardhë dhe të zezë më të përhapur, me shtesën e një shiriti rozë që do të ndajë dy gjysmat kromatike të fanellës.

Përveç bustit, edhe mëngët do të jenë njëra e bardhë dhe tjetra e zezë. Nëse kjo ide do të kthehet në realitet, do të krijonte shumë diskutime. Madje, debatet kanë filluar që tani, duke parë se tifozët e ekipit torinez e konsiderojnë fanellën e re shumë revolucionare në krahasim me ato të mëparshmet.