Ylli i Juventusit doli përpara mediave të hënën në konferencë teksa mbante në dorë një orë me diamantë. Bëhet fjalë për një orë të markës Jacob & Co, e gamës Caviar Torubillon dhe ka plot 424 diamantë të bardhë dhe të kuq të shpërndarë në të gjithë strukturën e saj.

Një version i tillë ore kushton gati 2 milionë dollarë. Një orë të ngjashme e cila është dizanjuar nga Franck Muller është blerë dhe nga reperi Ëizkid, dhe që thuhet se ai ka paguar 1.2 milionë dollarë për të.

Ronaldo ishte në konferencë përpara ndeshjes së Manchester United-Juventus.