Federata Shqiptare e Futbollit është afër përfundimit të stadiumit “Arena Kombëtare” që pritet të jetë gati në vitin e ardhshëm.

Megjithatë kjo nuk është e gjitha sa i përket infrastrukturës, shkruan indeksonline.

Ata janë duke ndërtuar edhe selinë e re të FSHF-së e cila do të jetë shumë moderne, madje më e mirë se ato evropiane.

Aty do të jetë një mini stadium dhe dy fusha të futbollit.

Ky është investimi më i madh në histori të futbollit shqiptar.