Ajo në profilin e saj facebook ka treguar se si është urdheruar që të lejojë të mposhtet në një ndeshje që është parashikuar kundër një kundërshtareje Serbe.

Ja postimi i saj:

Keq e me keq

Pas lajmit qe mora para disa dite qe eshte duke u organizur nje duel me nje xhudiste serbe, tani mora nje informacion qe asesi nuk kaperdihet. Me njoftuan se dueli eshte kurdisur dhe un duhet te sakrifikoj karrieren time dhe ta le te me mposhte xhudistja serbe.

Eshte shume e qarte tani me se kjo po behet vetem qe disa zyrtare tone te u hyne ne b… nderkombetareve dhe te shpetojne nga krimet e bera.

Andaj kerkoje nga ju qe te me perkrahni duke me kthyer nje pergjigje se a duhet te marr pjese apo jo, dhe une do te vendosi ne baze te komenteve te juaja. Mos harroni qe ta beni edhe share.
Faleminderit per bashkpunimin tuaj.