Hungarezja Viktoria Varga vlerësohet si gruaja më e bukur që është e martuar për një futbollist.

Bukuroshja Viktoria është e martuar me futbollistin italian Graziano Pelle. Ish-lojtari i kombetares i Italisë në vitin 2016 u largua nga Sauthamptoni dhe kaloi në futbollin kinez.

Natyrisht, bashkë me të në anën tjetër të botës u nis edhe Viktoria. Për të thuhet se është një engjëll i vërtetë…