Sot në kompleksin “Lici” u zhvillua një aktivitet i organizuar nga FSHF me kordinator të projektit “Grow” për Shkodrën Klazer Shkëmbi dhe shkollave të qytetit “Skënderbeg”, “Ali Laçej”, “Haxhi Hajdari” dhe “Osman Llampijar”.

Një organizim perfekt dhe ku fitues ishin të gjithë fëmijët pjesmarrës. Lojëra të bukura shumë “fair-play” dhe ku fëmijët pjesmarrës u angazhuan totalisht në lojrat e zhvilluara.

Në fund të aktivitetit dua të falenderoj shkollat pjesmarrëse me mësuesit e Edukimit Fizik për angazhimin serioz të treguar në këtë aktivitet dhe në veçanti fëmijët e shkollës “Ali Laçej” që dolën të parët në këtë aktivitet shumë të bukur.

Kordinatori Shkëmbi në një prononcim për “Shkodra Sport” ka falenderuar nxënësit e shkollave për pjesmarrjen në këtë aktivitet si dhe gjithë mësuesit për përkushtimin e treguar.

Ai ka bërë të ditur se projekti ia ka arritur qëllimit sepse në të janë angazhuar nxënësit e 44 shkollave të qytetit dhe të fshatrave përreth.
© shkodrasport.com