Sporti i bilardos është një nga më të famshmit dhe më të parapëlqyerit në botë.

Mjetet që përdoren për të ushtruar këtë sport janë këto: Një stekë, guri i bardhë që quhet “çoku”, ose bila goditëse dhe bilat e tjera, të cilat duhet të goditen me stekë nga bila kryesore për të përfunduar në një 1 nga 6 gropat e tavolinës.

Por, njerëzit mund të luajnë bilardo edhe me njerëz. Kjo në fakt është ajo çfarë kanë bërë disa anglezë, të cilët në vend të stekës, kanë përdorur një njeri pa flokë, duke bërë shaka dhe duke krijuar të qeshura pa fund në rrjetet sociale. Për më tepër ndiqni videon më poshtë:

Wishing our bald mates a very Happy New Year! 😄🙌 on Vidnews.