Skuadra e Arsenal nuk do të bëjë asnjë blerje në merkaton e janarit. Arsyeja? “Topçinjtë” nuk kanë parà për të shpenzuar në këtë merkato dhe do të orientohen vetëm në huazime për të përforcuar skuadrën aktuale. Lajmin e ka konfirmuar trajneri Unai Emery, që tha se nuk do të ketë asnjë blerje “big” gjatë janarit.

“Unë nuk e di se si është situata e Denis Suarez, nëse do të vijë në janar apo jo. E vetmja gjë që di me siguri është se ne nuk do bëjmë asnjë blerje afatgjatë, por do të fokusohemi vetëm te huazimet, pasi nuk kemi mbështetjen e duhur financiare”, tha Amery.

Skuadra e Arsenal nuk do të bëjë asnjë blerje në merkaton e janarit. Arsyeja? “Topçinjtë” nuk kanë parà për të shpenzuar në këtë merkato dhe do të orientohen vetëm në huazime për të përforcuar skuadrën aktuale. Lajmin e ka konfirmuar trajneri Unai Emery, që tha se nuk do të ketë asnjë blerje “big” gjatë janarit.

“Unë nuk e di se si është situata e Denis Suarez, nëse do të vijë në janar apo jo. E vetmja gjë që di me siguri është se ne nuk do bëjmë asnjë blerje afatgjatë, por do të fokusohemi vetëm te huazimet, pasi nuk kemi mbështetjen e duhur financiare”, tha Amery./telesport/