Javen e ardhshme ekipet kombetare te futbollit te femrave do te nisin grumbullimet e tyre ne seleksionimin e rradhes. Trajneret Vioresin Sinani, Marenglen Kule dhe Agustin Kola kane percaktuar nderkohe edhe listen e lojtareve qe kane ftuar p

Keshtu, siç ka bere te ditur vete ekipi “Juban Danja” permes faqes se tij zyrtare ka bere publik edhe emrat e lojtareve qe do te ftohen ne keto grumbullime nga ky ekip.

Keshtu, me daten 25 shkurt Federata Shqiptare e futbollit per femra lajmron qe do te zhvillohen grumbullime te kombtareve A, U19 dhe U17.
Tek kombtarja A do te behet grumbullimi nga data 25-28 Shkurt ku perfaqesuese te ekipit Juban-Danja do te jenë Klaudia Rrotani dhe Paula Jaku.

Kombetarja U19 do te kete grumbullim nga data 25-28 Shkurt dhe nga “Juban Danja” jane ftuar dy futbolliste: Elsa Muçejani dhe Ornela Lleshi.
Nderkohe ne seleksionimin e kombetares U17 do te marrin pjese: Matilda Tanushi, Sara Ibraj, Xhoana Picaku, Marisela Hulej dhe Anfrila Guri.
Suksese.

Pra ne total, do jene 9 pjestare te “Juban Danja” te ftuara ne keto grumbullime dhe padyshim qe ky eshte nje tregues pozitiv per punen e mire qe behet aty.