Sot ne Tirane eshte zhvilluar kampionati kombetar individual i xhudos per kadete dhe senior. Nje kampionat i shoqeruar me nje rivalitet te forte ne mes sportisteve pjesmarres nga te gjithe ekipet e vendit.

Ne kete kampionat kane marre pjese edhe sportistet e ekipit te Vllaznise te cilet kane bere nje paraqitje pergjithesisht te mire duke u ngjitur plot 12 here ne podium.

Rezultatet me te mira i kane arritur Aurora Shkoza e cila eshte shpallur kampione ne peshen 57 kg per te rritura, ndersa Roland Vasija eshte shpallur kampion i Shqiperise per vitin 2019, po per te rritur. Nderkohed edhe Luka Lukaj ka zene vendin e pare dhe eshte shpallur kampion per kadete.

Ja rezultatet e plota te sportisteve te Vllaznise;

Kadet
Osman Osmani -60 kg vendi 2-të
Marjo Martinaj -60 kg vendi 3-të
Luka Lukaj -66 kg vendi 1-rë
Damian Çuni -73 kg vendi 2 të
Klaudio Jaku -81 kg vendi 2 të

Senior
Aurora Shkoza -57 kg vendi 1-rë
Roland Vasija -60 kg vendi 1 rë
Emiljan Tusha -60 kg vendi 3-të
Luigj Shkoza -73 kg vendi 2-të
Xhovani Shkoza -81 kg vendi 3-të
Markelian Tanushi -90 kg vendi 3-të
Juli Marku -100 kg vendi 2-të