Lorenc Jemini u tërhoqë nga arbitrimi në vitin 2017. Pas një përiudhë të gjatë si gjyqtari në Kategorinë Superiore, por edhe me stemën e FIFA-s.

Tashmë Jemini është në rolin e movilistit në “Procesin Sportvi” për raste e diskutueshme që ndodhin në kampionatin shqiptar.

Ditën e djeshme ish-arbitri është kthyer në krye të detyrës në një ndeshje të moshave U-13. Është vetë Jemini që me anë të një postimi në faqen e tij në Instagram është shprehur se i është kthyer arbitrimit.

Ajo që bie në sy është dhe komenti i mbrojtësit të Partizanit, Trashi i cili komenton “Lenco bën mirë të rikthehesh të ngresh cilësin vlla”.

Postimi i Lorenc Jeminit:

 “Më në fund u riktheva arbitrimit. Aty ku e kam nisur para shumë viteve, U-13”.