Sot ne Durres eshte zhvilluar kampionati kombetar i taekondose per te rinj dhe paraterinj. Ndeshjet jane zhvilluar ne pallatin e sportit “Dhimitraq Goga” dhe ne to kane marre pjese plot 120 sportiste te te gjithe ekipeve te vendit.

Nder to ka qene edhe Vllaznia e cila u perfaqesua me 14 sportiste te cilet arriten te marrin 4 vende te para, 3 vende te dyta dhe 3 vende te treta. Konkretisht:

1. Isra Meta -33 kg kampione.
2. Irsa Osmanagiq -51 kg kampione.
3. Gersi Bardhi -53 kg kampion.
4. Ylber Luli -73 kg kampion.

5. Raesa Gruda -51 kg vend i 2-të.
6. Kejsi Frroku -68 kg vend i 2-të.
7. Klodian Stafasani -73 kg vend i 2-të.

8. Mirtan Hasaj -49 kg vend i 3-të.
9. Erkan Unaza -61 kg vend i 3-të.
10.Liliana Mema -68 kg vend i 3-të.

11.Reimon Zekaj -37 kg.
12.Daniel Reçi -37 kg.
13.Hervi Kalaj -41 kg.

Ne baze te ketyre rezultateve, Vllaznia zuri vendin e 2-të me para të rinjtë dhe vend të 3-të me të rinjtë. Njekohesisht, Gersi Bardhi dhe Irsa Osmanagiq të ekipit tonë, shpallen sportistat me të mirë teknik të kampionatit.