Gjatë një ndeshje futbolli në Clarksville/Arkansas fundjavën e kaluar, një prozhektor rreth 25 metra i lartë mbi fushë, duke kapur një lojtar dhe një arbitër.

Era ishte shumë e fortë gjatë ndeshjes së Mena me Dardanelle dhe ajo ka rrëzuar shtyllën e madhe pranë fushës. Gjatë përplasjes me tokën, prozhektorët kanë fluturuar nga mbajtësja.

Pamjet janë të frikshme, por fatmirësisht nuk ka viktima. Arbitri Rigo Resendez ka thyer një këmbë, ndërsa lojtari është dëmtuar në kokë dhe këmbë.

Arbitri duhet t’i nënshtrohet një operacioni përpara se të largohet nga spitali./telesport/