Florian Marku do të tentojë të sigurojë fitoren e dytë në karrierën e re si boksier. 26-vjeçari do të sfidojë në 23 mars veteranin sllovak Ivan Godor në Londër.

Ish-sportisti i arteve marciale të përziera hoqi dorë nga kjo disiplinë për t’iu përkushtuar boksit.

Kujtojmë që ai mposhti “knock out” teknik serbin Janicievic në 1 dhjetor të vitit të kaluar. Marku do të ketë mbështetjen e të gjithë shqiptarëve.

Megjithate kikboksi tashme duket nje histori e lene pas dhe sportisti shqiptar pritet te nise nje karriere tjeter, pse jo edhe me te suksesshme ne boks.

Prova e pare ka perfunduar me sukses, tashme te presim te dyten.