Kategoria e Parë do të luajë ditën e sotme takimet të vlefshme për “Play-Off”. Në të dy grupet, A dhe B, parashikohen sfida interesante, ku kryesueset kërkojnë të përforcojnë pozitat. Kështu, në grupin A Vllaznia do të ndeshet me Dinamon, ndërsa Erzeni i vendit të dytë me Korabin.

kategoria-e-pare-470x308-470x308-470x3081-470x3081-470x3081-470x308

Në grupin B, Bylisi kryesues gjen përballë Orikumin, ndërsa Besa e vendit të dytë, Lushnjen. Egnatia do të jetë skuadra që do të pushojë këtë javë. Kujtojmë se takimet të vlefshme për “Play-out” do të zhvillohen ditën e nesërme. Më poshtë edhe pasqyra e plotë:

 

gesges