Pasditen e sotme ne pallatin e sportit “Qazim Dervishi” kane nisur ndeshjet e edicionit te rradhes te Memorialit nderkombetar te boksit “Vllaznia 2019” i cili do te zgjase tre dite.

Sot jane zhvilluar ndeshjet e dites se pare dhe ne program kane qene 6 ndeshje. Ne kete edicion marrin pjese sportiste nga Italia, Belgjika, Bullgaria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Shqiperia.

Ajo qe eshte vene re ne ndeshjet e dites se pare ka qene niveli i larte i disa prej boksiereve pjesmarres dhe kjo padyshim qe ia ka shruar edhe me shume bukurine atij.

Ndeshjet e dites se pare:
56 kg Muhamet Qamili (Shqiperia)– Halit Erilmaz (Italia) fiton Qamili me pike

69 kg Ruben Veciunca (Belgjike)– Stefan Savkoviç (Mali i Zi) fiton Veciunca me pike

69 kg Patriot Behrami (Kosove)- Xhoi Eliazi (Shqiperia) fiton Eliazi me pike

75 kg Salvatore Cavaliaro (Italia)– Filipe Natal (Belgjike) fiton Cavaliaro me pike

81 kg Simone Fiori (Italia)– Arsim Ethemi (Maqed. Veriut) fiton Fiori per terheqje te kundershtarit

91 kg Albert Kapaj (Shqiperia)- Victor Schelstraete (Belgjike) fiton Schelstraete me pike
© shkodrasport.com