Komisioni i Disiplinës kësaj radhe ka “shpëtuar” Superioren, pasi asnjë skuadër apo lojtar nuk ka marrë paralajmërime, apo të ketë patur dënime.

Devis Mema, zyrtari i KF Maliqit është dënuar me 8 ndeshje pezullim, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarëve të ndeshjes.

Vendimet e plota:

1. Zyrtari i KF “Maliqi”, Devis Mema, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarëve të ndeshjes dhe për përsëritje të shkeljeve disipinore, në bazë të Nenit 40/1 dhe 49/2/a të KDS, dënohet me 8 (tetë) ndeshje pezullim nga aktivitetet. Në bazë të nenit 20 dhe 21 të KDS, zyrtarit i ndalohet hyrja në të gjitha stadiumet e Republikës së Shqipërisë si dhe hyrja në dhomat e zhveshjes dhe territoret përreth fushave të lojës apo stolat e rezervave.

2. Lojtari i KF “Ada”, Arbjas Hasani, për dhunë ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/b te KDS, dënohet me 12 (dymbëdhjetë) muaj pezullim nga aktivitetet.

3. KF “Ada”, për mos përmbushjë të standarteve të sigurisë së zyrtareve të ndeshjes, në bazë të Nenit 64/1/c dhe 65/4 të KDS, dënohet me gjobë në masën 100.000 (njëqindmije) lek. Në aplikim të Nenit 136/1/b të KDS, gjoba paguhet në masën 20%.

4. Zyrtari i KF “Ada”, Alfred Pjetri, paralajmërohet se në rast përseritje të shkeljeve disiplinore do të jetë subjekt i masave që parashikon Kodi i Disiplinës Sportive dhe rregulloreve të tjera të FSHF.

5. Lojtari i KF “Spartaku”, Mirian Hima , për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 49/1/a te KDS, dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

6. Zyrtari i KF “Shkumbini” , Arjan Ballhysa, për protesta ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 56/1/a të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

7. Lojtari i KF “Besa” U-19, Flavio Mecaj, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a te KDS, dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

8. KF “Korabi” U-19, për mos paraqitje ne ndeshje me KF “Kukësi” U-19, ne bazë 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavoline me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3 (tre) pikëve nga klasifikimi.

9. Lojtari i KF “Shkëndija B.T” U-19, Jonis Shqalshi, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a te KDS, dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

10. KF “Butrinti” U-19, për mos paraqitje ne ndeshje me SHS “Pepa” U-19, ne bazë 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavoline me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3 (tre) pikëve nga klasifikimi.

11. Zyrtari i KF “Laçi” U-19, Eduard Tanushi, për protesta ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 56/1/a të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

12. Zyrtari i KF “Shënkolli U-17 , Dritan Smajli, për protesta ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 56/1/a të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

13. Zyrtari i KF “Shënkolli” U-17,Kristian Xhidodaj, për protesta ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 56/1/a të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

14. Lojtari i KF “Shkëndija Dr” U-17, Erdi Mala, për goditje nga lojtarit kundërshtar, në bazë të Nenit 48/1/e të KDS, dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

15. KF “Kamza” U-17, për mos paraqitje ne ndeshje me KF “Korabi” U-17, në bazë të Nenit 55/1 të KDS dhe 89/2/d të Rregullores së Veprimtarisë Futbollistike, humbet ndeshjen në tavolinë me rezultatin 3-0 (tre me zero) dhe zbritjen e 3 (tre) pikëve nga klasifikimi.
.KF “Kamza”U-17, paralajmërohet se në rast të përsëritjes të këtij veprimi përjashtohet nga aktiviteti dhe zbret një kategori më poshtë, në bazë të Nenit 89/2/e të Rregullores së Veprimtarisë Futbollistike.

16. KF “Bylis” U-17, për mos marrje masash organizative për zhvillimin e ndeshjes kundër “Football Republic” U-17, në bazë të Nenit 64/1/b dhe 65/4 të KDS, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0.

17. Zyrtari i KF “Brians” U-17, Gjergj Filipi, për protesta ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 56/1/a të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

18. KF “Kamza” U-17, për mos paraqitje ne ndeshje me KF “Shkodra” U-17, ne bazë 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavoline me rezlutatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3 (tre) pikëve nga klasifikimi.

19. Lojtari i KF “Lushnja” U-17, Amarild Hajdari, për dhunë ndaj kundërshtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/e të KDS, dënohet me 6 (gjashtë) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

20. Lojtari i KF “Vlora” U-17, Andrea Prifti, për dhunë ndaj kundërshtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/e të KDS, dënohet me 6 (gjashtë) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

21. Lojtari i KF “Vlora” U-17, Eni Hysaj, për provokim të publikut, në bazë të Nenit 53 të KDS, dënohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

22. Lojtari i KF “Vlora” U-17, David Petoshati, për dhunë ndaj kundërshtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/e të KDS, dënohet me 6(gjashtë) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

23. Lojtari i KF “Vlora” U-17, Ted Xhelaj, për dhunë ndaj kundërshtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/e të KDS, dënohet me 6(gjashtë) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

24. Zyrtari i “Bilisht Sport” femra,Trifon Maraku, paralajmërohet se në rast përseritje të sjellje jo sportive do të jetë subjekt i masave që parashikon Kodi i Disiplinës Sportive dhe rregulloreve të tjera të FSHF.

25. FC “Termi” femra, paralajmërohet se në rast përseritje të vonesave në fillimin e lojës, do të jetë subjekt i masave që parashikon Kodi i Disiplinës Sportive dhe rregulloreve të tjera të FSHF.

26. KF “Mirdita”, për aktivizim të lojtarit që nuk kishte të drejtë të luante në ndeshje me KF “Selenica”, në bazë të Nenit 54 të KDS, dënohet me humbjen e ndeshjes në tavolin me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3 (tre) nga klasifikimi.

27. Rrëzimin e kërkesës se lojtarit të KF “Maliqi”,Devis Mecollari, si të pa bazuar ne Kodin e Disiplinës Sportive dhe rregulloret e tjera të FSHF.

28. Rrëzimin e kërkesës se lojtarit të KF “Oriku” U-19, Ardi Koci, si të pa bazuar ne Kodin e Disiplinës Sportive dhe rregulloret e tjera të FSHF.