Nga Bardh MAÇI

Ky terren ne kete foto do ishte me i rendesishem sesa ajo te kopshti qe inaguruat sot. Nuk jam kunder asaj qe u ba te ky kopesht absolutisht jo, por moshat nga U-13 deri te U-21 nuk do te sterviten asnjehere te kjo qe inaguruat sot zoti president, por do sterviten perdite te fusha “ASFALT” i Reshit Rusit!

Prandaj ju lutem z. President i FSHF, ne qofte se ju vertet e doni futbollin shkodran siç cituat dhe ne interviste, edhe per talentat e shumte qe nxjerr ky qytet, kjo do ishte dhurata ma e bukur per futbollin e moshave ne Shkoder, nderrimi i tapetit te kesaj fushe.

Biles, ne qofte se ju vertet e doni futbollin e Shkodres siç cituat sot ne interviste, edhe mund te bashkepunoni me Bashkine e Shkodres per ta ndihmuar me nji kompleks sportiv kete qytet, per talentat e shumte qe nxjerr gjithmone siç dhe cituat sot, megjithse dihet.

Pra kjo duhet me ba per futbollin shkodran qe eshte NJESHI ne Shqiperi per talenta qe nxjerr per çdo vit, te tjerat jane pa vlere per kete qytet futbolldashes z.President i FSHF-se.

Shpresojme qe nje dite sa me e afert te ndodh kjo çfare thashe ma siper, per terrenet sportive ne Shkodren tone!
FORCA VLLAZNIA