Për të treguar avantazhin e madh të krijuar me rivalët e tij, çiklisti danez Andresen Tobias Lund u ndalën në vijën e finishit.

17-vjeçari pushoi për pak dhe më pas e kaloi vijën e finishit me biçikletën mbi supe. Ky veprim i çiklistit të ri është kritikuar pa masë. /a2cnn/