Përfundoi me sukses turneu ndërkombëtar “8-th Top Tirana Open” i cili u zhvillua në parkun Olimpik “Feti Borova”. Ne kete aktivitet morën pjesë 400 sportistë dhe 7 shtete.

Ne mes pjesmarresve ka qene edhe ekipi i Vllaznisë i cili u paraqit me 13 sportistë ku u arriten këto rezultate:

1 vend i parë,
5 vende të dyta,
5 vende të treta.

Isra Meta -33 kg, kampione.

Menida Meta -25 kg, vend i 2-të.
Rei Memçaj -36 kg, vend i 2-të.
Hervi Kalaj -44 kg, vend i dytë.
Mirtan Hasaj -53 kg, vend i 2-të.
Kismete Sykaj -49 kg, vend i 2-të
.
Edrit Çoka -33 kg vend i 3-të.
Reimon Zekaj -36 kg vend i 3-të.
Daniel Reçi -37 kg vend i 3-të.
Amir Kraja -53 kg, vend i 3-të.
Ylber Luli -68 kg, vend i 3-të.