Gjeografia e futbollisteve me origjine shkodrane qe kane filluar tashme te spikasin ne ekipe te moshave neper vende te ndryshe te Europes, shtohet gjithnje e me shume.

“I fundit” qe eshte “zbuluar” nga star-plus.tv eshte Klevis Hoti, nje djalosh me enderr per tu bere portieri me i mire ne bote e ka nisur me se miri endrren e tij.

Klevisi eshte shqiptar me prinderit nga fshati Shtoj i Ri ne Shkoder, por i lindur ne Milano dhe prej vitesh eshte portier me skuadren e te rinjve ne Milano te moshave 12-14 vjeç.

Para tre ditesh Klevis Hoti eshte shpallur edhe portieri me i mire per moshat 12-14 vjeç ne Milano dhe shpresojme qe ky te jete vetem fillimi i karrieres se tij te suksesshme.