“Goooooooooool!”, një britmë e gjatë, një ulërimë që ndoshta është dëgjuar deri në kufi me Kosovën, aty ku populli i Dardanisë ka festuar si i çmendur në një mbrëmje të madhe për djemtë e Challandes, që fituan 3-2 në Bullgari.

Andin Lokaj, që ndodhej në Bullgari, nuk është përmbajtur dhe sapo Rashani ka realizuar me kokë, ka shpërthyer në një festë, teksa në fund e mbyll me “U kall Bullgaria!”, pra “U dogj Bullgaria”./telesport/