Ne pritje te nisjes se punes tek Vllaznia, trajneri i saj Nikolai Gospodinov ka shfrytezuar rastin “per te marre me shume dije” dhe per kete, ka marr pjese ne nje seminar trajneresh te EuroLiges, qe eshte duke u zhvilluar se fundmi ne Badalona te Spanjes.

Ka qene vete faqja zyrtare e klubit shkodran qe e ka bere publike nje gje te tille teksa ne nje postim te saj shkruan:

“Trajneri i Vllaznise, Nikolai Gospodinov, po merr pjese ne nje klinike trajneresh ne Badalona te Spanjes. Aty ku marrin pjese edhe figura te njohura te basketbollit evropian.

Nje tjeter mundesi e mire per te promovuar skuadren e Vllaznise dhe ambicjet e klubit tone drejt niveleve profesionale”.

Padyshim qe seminare te tilla jane shume te vlefshme sepse zgjeron edhe me shume njohurite per secilin trajner, per me teper qe pjesmarres ne te kane qene trajner me shume emer qe drejtojne ekipe te njohura te cilet marrin pjese ne EuroLige.