Perforcimet e kampioneve ne fuqi te Italise vazhdojne. Nga sot Romero është lojtar i Juventusit.

Ai ka nënshkruar kontratë deri më 2024 me “Zonjën e Vjetër”, ndërsa sezonin e ardhshëm do të qëndrojë në formë huazimi te Genoa.

Njëkohësisht Juventusi ka arritur marrëveshje që mbrojtësi Cristian Romero të qëndrojë në Genoa ndërsa vitin tjetër do të zbarkojë në Torino.

Ndër të tjera, “Zonja e Vjetër” ka zbuluar se transferimi i Romeros i ka kushtuar bardhezinjve 26 milionë euro dhe pagesa do të bëhet për tri vitet e ardhshme.