Pas amerikanit Evans qe tashme eshte bere pjese e Vllaznise, nje tjeter lojtar i huaj mund t’i shtohet asaj. Kete here behet fjale per nje malazez i cili nuk eshte i panjohur per basketbollin shqiptar.

Zoran Vilitojeviç sezonin e e kaluar ka qene pjese e Teutes ndersa sivjet ka shprehur deshiren per te luajtur me Vllaznine. Ai sot ka patur nje takim me sekretarin e përgjithshëm te shoqates Vlalznia Blendi Dibra dhe zv/ trajnerin Ervin Bërdica,

Në ketë dëshirë të lojtarit duket se ka ndikuar edhe pjesëmarrja e shkodranëve ne kompeticionet europiane. Vilitojeviç madje sot ka dhene edhe nje prononcim per mediat teksa shpreh edhe deshiren e tij per te luajtur me Vllaznine.

Kjo gje eshte bere e diture dhe nga vete faqja zyrtare e shoqates se basketbollit Vllaznia: