Përfaqësuesja U19 e Shqipërisë ka nisur përgatitjet për turneun IMT (International Memorial Tournament) që zhvillohet në Zagreb të Kroacisë nga data 8 deri në 11 gusht.

Nevil Dede ka shpallur listën e lojtarëve të grumbulluar (19 të tillë) dhe bie në sy prania e shumë lojtarëve nga Superiorja. Nuk mungojnë as afrime nga shqiptarë të vitlindjes 2001, të cilët luajnë në Itali dhe Angli.

Kuqezinjtë e vegjël do të përballen me Real Madrid, Olimpia Lubjanë dhe Dinamo Zagreb, ndërsa në listën e trajnerit nuk mungojnë edhe tre lojtarë nga Shkëndija e Tetovës.

Ajo qe te bie ne sy tek kjo liste eshte mosprania e asnje futbollisti te Akademise Vllaznia. Ne te eshte emri i Egzon Shimajt por ky lojtar siç dihet, ka kaluar tashme tek Besa.

Nga Akademia e njohur e Vllaznise, stafi i kesaj kombetareje nuk ka preferuar te ftoje asnje futbollist tjeter!