Perpjekjet e drejtuesve te Akademise “Djelmnia shkodrane” per t’ua hapur dyert e klubeve europiane futbollisteve te saj vazhdojne me te njejtat ritme, madje tashme kane nisur edhe te konkretizohen.

Keshtu, diten e sotme dy prej futbollisteve te saj, pikerisht Aldo Nika dhe Gabriel Kulla jane nisur drejt nje prove shume te rendesishme per te ardhmen e tyre. Nuk behet e ditur Akademia ku ato do te testohen, megjithate e rendesishme eshte qe presidenti i kesaj shoqate Benardin Kulla vijon perpjekjet e tij per te sistemuar futbollistet me te talentuar ne futbollin italian.

Lajmi per proven e ketyre dy lojtareve eshte bere i ditur nga faqja zyrtare e kesaj Akademie ne te cilen thuhet:

“Djelmnia Shkodrane është Akademia qe punen e sportistave e shperblen me promovim te vlerave te tyre pertej Adriatikut. Aldo Nika dhe Gabriel Kulla sot nisen drejt nje prove shume te rendsishme per te ardhmen e tyre si sportista. Ne si akademi ju urojme suksese, Forca Djelmnia Shkodrane, akademia qe ju jep mundesine te promovoni vlerat tuaja jasht vendit!