Vllaznia ka fituar me rezultatin 2-0 ndeshjen miqesore te luajtur pasditen e sotme ne fushen e kompleksit sportiv “Zmijani”.

Te dy golat e kesaj ndeshje jane shenuar ne pjesen e dyte me autore brazilianin Wenderson dhe Gurishten.

Duhet thene se ne pjesen e pare koplikasit kane patur me shume raste dhe madje kane goditur edhe shtyllen me ane te Banushajt ne minuten e 20-te.

Vllaznia- Veleçiku 2-0

Golat: Wenderson ’60, Gurishta ’65

Vllaznia: Laço, Lekaj, Ristevski, Cojocaru, Ruqi, Ramadani, Bardulla, Repaj, Zogaj, Pusi, Wenderson. Tr: M. Jonuz. U aktivizuan edhe Qarri, Gurishta, Shehi, Malota, Shtubina, Kruja, Lika.

Veleçiku: Vjerdha, Banushi, Hoxha, B. Çokaj, Balaj, Bega, Pelinku, Dyca, hasaj, Toma, Fikaj. Tr: B. Duli. U aktivizuan edhe Lopci, Shpuza, Nikshiqi, Miculi, kaçaj, Therçaj, Marinaj, Duli, Zaraj, Kulla, Shekaj, Limoni, Delaj.

Arbitra: N. Kozmai, J. Podgorica, M. Bega