Prej pak kohesh ne stafin teknik te Veleçikut eshte shtuar edhe nje trajner tjeter: pikerisht ai i portiereve. Behet fjale per Selman Legaten, i cili pas karrieres si sportist tashme i ka hyre fushes se trajnimit te portiereve.

Shkodra dhe Veriu i Shqiperise ne fakt kane nevoje per pergatites portieresh dhe pikerisht kjo ka qene arsyeja qe Selmani, perpos edhe pasionit per futbollin, ka bere qe t’i hyje punes per pergatitjen e portiereve.

Po e ben kete me shume pasion tek Veleçiku ku stervit çdo dite portieret Zamir Vjerdha dhe Redi Lopçi. Keta te fundit duken shume te kenaqur per bashkepunimin qe kane gjetur me kete trajner dhe per rrjedhoje niveli i tyre duket shume i kenaqshem ne kete fillim-sezoni.

Legata premton te beje me te miren ne pergatitjen e ketyre portiereve ne menyre qe katerkendeshi i prapavijes te mos shfaqe probleme per koplikasit gjate sezonit qe do te nise kete fundjave.
www.shkodrasport.com