Ne ambjentet e stadiumit “Nord Energi Arena” eshte zhvilluar mbledhja e zakonshme para ndeshjeve nderkombetare me perfaqesuesit e Uefa-s dhe te dy ekipeve.

U vendos qe Vllaznia do te luaje ne ndeshje pasdite me uniformen e saj tradicionale KUQ E BLU.