Peshengritesi e mirenjohur shkodran, Erkand Qerimaj ishte pjese e emisionit “Sport Show” pas tre medaljeve te fituara ne Kupen Mesdhetare, te cilat jane nje krenari per Qerimajn, per Shkodren, por edhe gjithe sportin shqiptar.

Qerimaj: Eshte krenari per mua sepse aty ishin shtete shume te fuqishme qe moren pjese ne kupen e mesdheut ku eshte kualifikuese per lojerat Olimpike te Tokyos 2020, qe ishte e rendesishme shume per te gjithe ne qe morem pjese, qe te merrnin sa me teper pike.

Eshte nje pune shume e madhe, pasi ne emi pa staf ne krahasim me te tjeret, por e rendesishme eshte qe per ne u realizua thuaje objektivi per ne lojerat Olimpike, por kemi ende edhe disa gara ate tjera.

4 gara kam plotesuar deri tani, une jam pjese e 13 sportisteve me te mire ne bote dhe besoj qe me kete ritem qe kam, besoj qe olimpiada eshte e sigurte.