UEFA ende nuk ka dhene konfirmimin per Arenen Kombetare. Sipas Procesit Sportiv, institucioni i futbollit europian nuk e ka dhene akoma aprovimin e saj per ta luajtur ndeshjen ndaj Frances ne stadiumin e ri.

Nese per te gjitha ndeshjet eliminatore percaktohet qarte stadiumi ku do te zhvillohen ndeshjet per takimin mes Shqiperise dhe Frances nuk ka akoma nje konfirmim zyrtar nga ana e UEFAs nese do te luhet ne Tirane apo ne ndonje qytet tjeter.

Keto foto jane marre nga faqja zyrtare e UEFAs e cila konfirmon normalisht ndeshjen me Andorren ne Elbasan por jo stadiumin per ndeshjen me Francen.

Sipas informacioneve UEFA do te marre nje vendim perfundimtar brenda dates 7 nentor.