Florian Marku është një nga sportistët më të dashur të tifozëve shqiptarë. Luftëtari” 27-vjeçar ka lënë MMA (e nisi karrierën në kick-box) dhe është “transferuar” në boks. Ai vazhdon stërvitjet intensive në Londër dhe talenti, forca e ambiciet nuk i mungojnë.

Sot është një ditë e veçantë për Markun, pasi është ditëlindja e nënës së tij. Floriani ka publikuar një foto dhe urim në rrjetet sociale për njeriun më të dashur. “Edhe 100 o nënë. Ti je më e mira në botë“, shkruan kampioni shqiptar.

Më poshtë vijojnë urimet e shumta të tifozëve, të cilët i urojnë ditëlindjen e nënën së dashur, teksa dikush e cilëson atë si nëna që lindi një luan. /abcnews/