Është luajtur ditën e sotme, ndeshja mes Ferizajt dhe Flamurtarit, e vlefshme për javën e 14-të të kampionatin kosovar.

Ndeshja është zhvilluar në stadiumin me bar sintetik “Bill Clinton”, në Ferizaj dhe ajo që ra në sy gjatë ndeshjes, ishte kopeja me dele, e cila po kulloste afër stadiumit, aty ku kamera e ka bërë pjesë të “lojës” për disa momente.

Ato nuk ndikuan në rrjedhën e lojës, por tregojnë kushtet jo të mira në stadium, ku jo rrallë shihen skena të tilla.