Diten e djeshme ne Tirane eshte zhvilluar trofeu “5-th Tirana Trophy” ne taekondo me pjesmarrjen e shume sportisteve te ekipeve te ndryshme brenda dhe jashte vendit.

Ne kete aktivitet ka marre pjese edhe ekipi i Vllaznise qe u paraqit me 36 sportiste dhe 3 arbitra ne kete aktivitet, pikerisht me Vlerar Bekteshi, Bledar Vukaj dhe Gramoz Hasen.

Paraqitja e tyre ka qene shume e mire dhe ne fund te aktivitetit, u arriten keto rezultate ekipore:
– Kategoria femije vend i 3-te
– Kategoria para te rinj vend i 3-te
– Kategoria te rinj kampione

Ndersa rezultatet individuale jane:
Vende te para 8
Vende te 2-ta 6
Vende te 3-ta 17

Kategoria Femije B
1. Arbios Kraja -23 kg vend i 3-te
2. Drini Shehu -29 kg vend i 4-te
3. Martin Lulaj -23 kg vend i 3-te

4. Alban Quka +36 kg nenkampjon
5. Roan Abdullahi -33 kg kampjon
6. Aid Gjona -31 kg nenkampjon
7. Elnad Rrashi +36 kg vend I 3-te

8. Gledis Sulja +36 kg vend I 3-te
9. Mirlind Karmaj -27 kg vend I 3-te
10.Arona Kuptira -31 kg kampjone
11. Enes Mani -31 kg vend I 3-te

Kategoria Femije A

12. Amer Faslia -33 kg vend I 3-te
13. Rei Memcaj -41 kg vend I 4-te
14. Menida Meta – 27 kg vend I 3-te

15. Edrit Coka -33 kg vend I 4-te
16. Revne Deda -30 kg nenkampjon
17. Klejvis Kruja -41 kg kampjon
18. Daniell Kurtaj -49 kg vend I 3-te

19. Alessandro Hoti -49 kg vend I 3-te
20. Aron Duka -37 kg vend I 3-te
21. Enes Abdullahi -33 kg vend I 4-te
22. Endis Abdullahi -33 kg vend I 4-te

Kategoria Para te rinj

23. Isra Meta -37 kg nenkampjone
24. Reimon Zekaj -37 kg kampjon
25. Jeton Golemi -49 kg vend I 3-te
26. Irsa Osmanagiq -59 kg kampjone

27. Sidrit Duli -57 kg vend I 3-te
28. Alsed Bulija – 61 kg kampjon
29. Hakim Sytari -65 kg nenkampjon
30 Amir Kraja -53 kg vend I 3-te

Kategoria Te rinj

31. Gersi Bardhi -59 kg vend I 3-te
32. Liliana Mema +68 kg nenkampjone
33. Kejsi Frroku -68 kg kampjone
34. Ylber Luli -73 kg vend I 3-te
35. Klodian Stafasani -78 kg kampjon
36. Muhamed Behri vend I 3-te demostrim teknikash te kombinuara poomsae

Në përfundim të aktivitetit nga 27 ekipe pjesëmarrëse, ekipi i Vllaznisë u rendit në vendin e 2-të, mbas ekipit të Ulqinit.
Eksperiencë e re për shumë sportistë, performancë e mirë gjithnjë e në rritje në përgjithësi.