Ajo çfarë ka ndodhur vitin e kaluar te Kukësi për çështjen e kontratave, duket se do përsëritet sërish. Të gjithë e mbajnë mend se sa shumë lojtarë u largua nga klubi verior, e sa shumë u afruan.

Një problem mjaft i madh te Kukësi mbetet  menaxhimi dhe fakti se në fund të sezonit 16 lojtarë do jenë të lirë sepse u skadon kontrata, raporton newsport.al

 Kjo i shqetëson jo pak drejtuesit e Kukësit, që duhet të nisin punën që tani. Nëse ndodh kështu atëhere drejtuesit do ia dilnin të shmangnin ”lëmshin” që do krijohej.

Një klub me pretendime assesi nuk duhet të ketë probleme të tilla.  Vlen të theksohet se e rëndësishme për momentin është që ky sezon të mbyllet në mënyrën më perfektë të mundshme. Se kush do jetë pjesë e ”revolucionit”, mbetet të shihet.