Partizani-Tirana, e programuar të zhvillohet të premten prej orës 19:00 në “Air Albania Stadium”, përballet me një problematikë që lidhet me ndarjen e sektorëve të stadiumit për tifozeritë e të dyja klubeve.

Klubi i Partizanit ka vendosur në dispozicion të bardhebluve tribunën “Vasillaq Zëri”, që është në krahun jugor të stadiumit, kurse tribunat e tjera janë programuar të jenë për tifozët e Partizanit. Tirana do krahun verior, tribunën “Fatmir Frashëri”.

Momentalisht nuk ka një dakordësi, por sigurisht për ndarjen e sektorëve është klubi i kuq, si organizator, ai që vendos. Policia e Shtetit gjithashtu nuk është dakord me ndarjen e menduar dhe nuk e merr përsipër garantimin e rendit. Kështu te Partizani do të duhet të mendohen mirë.

NJOFTIMI PËR BILETAT – Klubi i Partizanit ndërkohë ka dalë me një njoftim në lidhje me çmimet e biletave, që variojnë nga 500 në 5000 lekë. “Ju njoftojmë se për këtë takim çmimet e biletave në tribunat respektive të “Air Albania Stadium” do të jenë:

Biletat në Tribunat Qendrore:
Sektori: VIP GOLD W104 do të kushtojnë 5 000 Lek (të reja)
Sektorët: W103, W105 do të kushtojnë 4 000 Lek (të reja)
Sektorët: W101 , W102, W106 do të kushtojnë 3 000 Lek (të reja)

Biletat në Tribunën përballë:
Sektorët: E103, E104, E105, E106, E107, E204, E205, E206, E207, E208 do të kushtojnë 1 500 Lek (të reja)
Sektorët: E201, E202, E203, E101, E102, E108 do të kushtojnë 1 000 Lek (të reja)
Sektorët: Nga N201 deri N207 dhe N101 deri N106 do të kushtojnë 500 Lek (të reja)
Sektorët:S102, S103, S104, S203, S204, S205, V101, V102, V103, V201, V202 do të kushtojnë 500 Lek (të reja)

Biletat do të mund t’i siguroni duke filluar nga dita e sotme e në vazhdim ora 10:00 deri 19:00 pranë pikës së shitjes, në stadiumin “Selman Stërmasi”. Gjithashtu Biletat mund t’i gjeni pranë dyqanit zyrtar të FSHF “Macron”, pranë Ambasadës Amerikane, si edhe pranë dyqanit “Joma” Sponsori Teknik i skuadrës, i pozicionuar pranë Godinës “ETC” te Rruga e Elbasanit. /abcnews/