Viti qe po mbyllet ka qene shume i suksesshem per ekipin e hendbollit te Vllaznise. Nen drejtimin e trajnerit Artan Durraj dhe ndihmesve te tij Arian Ibershimi dhe Vili Haxhia, arriten te risjellin titullin kampion serish ne Shkoder.

Nje titull i ardhur pas 13 vitesh mungese, fale edhe sponsorizimit te donatoreve te tille si Nikolin Karroca etj dhe padyshim qe gjithçka eshte shoqeruar nga nje feste e bukur e ketij komuniteti.

Per te perjetesuar kete sukses, drejtuesit e ekipit kane menduar qe te nxjerrin ne qarkullim nje kalendar te vitit 2020 me fotot me te bukura te ketij suksesi.

Por nese suksesi i ketij viti tashme edhe perjetesuar dhe arkivuar, padyshim qe i njejti objektiv do te jete per Vllaznine e hendbollit edhe per vitin 2020.
www.shkodrasport.com