Gjyqtarja e Kolegjiumit të Elbasanit, Emanuela Rusta di gjithmonë të ”ndezë” atmosferën. Në një postim në instasory, publikon një foto në palestër dhe shkruan : ”Bëj më të mirën”.

Një mesazh ky me kuptim që ka të bëjë me jetën në përgjithësi.Jo vetëm që është në formë, por tregon edhe një herë format e saj.

Rusta njihet kudo tashmë pasi është e para gjyqtare femër me stemën e FIFA-S, në arenën globale. Arritje kjo që rralëë kush mund t’a bënte.

Kjo nuk është hera e parë që ajo bën postime të tilla, pasi një gjë të tilë mund t’a shohim shpesh. Dashuria për sportin kalon të gjithë kufinjtë dhe këtë Emanuela e ka primare.

Në këto ditë të ftohta dimri dhe me mungesën e plazhit, e vetmja mënyrë është ngrejë ”temperaturat”./newsport/