Kishte disa javë që ky lajm paralajmërohej, por sot duket i pashmangshëm.

UEFA ka tronditur klubin e futbollit Manchester City, duke e dënuar me dy vite përjashtim nga Champions League, kompeticioni më i rëndësishëm europian i futbollit.

“Qytetarët” janë dënuar edhe me një gjobë prej 30 milionë eurosh nga shtëpia e futbollit europian.

Arsyet ende nuk janë të raportuara me saktësi, por bëhet fjalë për shkelje të klubit anglez në tregun e transferimeve në vite të ndryshme dhe gjithashtu për “Fair Play” financiar.