Safet Gjici ka folur pas humbjes 2-1 kundër Tiranës. Presidenti i Kukësit deklaroi pas ndeshjes për mediet:

“Ne bëmë gjithë atë lojë dhe ta lëshosh në fund pastaj. Dhe ai faulli që arbitri dukej se nuk ishte, por gjithsesi ta shohim me qetësi. Pra e prishi arbitri lojën, por edhe ekipi ka neglizhuar shumë se po pësojmë prej dy ndeshjesh në fund.

Pse po ndodh? Duhet të pyesim stafin teknik se përse po ndodh. Unë e di se nuk i mungon gjë. Ky rasti i kartonit të kuq e ka prishur lojën, por ky është futbolli.

Ne e kishim ndeshjen të fituar dhe tani do të vazhdojmë për takimet e tjera, pasi nuk ishte e fundit e kampionatit”, përfundoi ai.