Menaxheri shqiptar i futbollit, Fali Ramadani akuzohet për pastrim parash dhe është vënë nën hetim në Spanjë.RAMADANI

Ditën e martë forca të shumta policie kanë shkuar në shtëpinë e tij në Kalvia dhe kanë bërë kontrolle të imtësishme. Nën hetimin për Ramadanin janë përfshirë Interpoli, Shërbimi i Taksave dhe Njësia e Krimit të Organizuar.

Ramadani është urdhëruar që të paraqitet në gjykatën kombëtare, 6 orë pas kontrollit të banesës së tij.

Nën hetim nuk është vetëm menaxheri me origjinë shqiptare, por edhe njerëz të tjerë që kanë bashkëpunuar me të, si biznesmenë apo edhe ish-futbollistë.

Ramadani ka nën pronësinë e tij emra të njohur futbollistësh, si Joviç, Handanoviç, Perisiç, Ynder dhe shumë të tjerë.

Bildnummer: 10357227 Datum: 11.04.2012 Copyright: imago/Aleksandar Djorovic 11.04.2012 Belgrade(Serbia) FK Partizan-FK Crvena Zvezda(FC Red Star) 1/2 final national cup men s football Fali Ramadani(c) football scout : PUBLICATIONxNOTxINxSER ; Fussball SRB Pokal 2011 Roter Stern Belgrad x0x xsk 2012 hoch Image number 10357227 date 11 04 2012 Copyright imago Aleksandar Djorovic 11 04 2012 Belgrade Serbia FK Partizan FK Crvena Zvezda FC Red Star 1 2 Final National Cup Men s Football Fali Ramadani C Football Scout PUBLICATIONxNOTxINxSER Football Srb Cup 2011 red Star Belgrade x0x xsk 2012 vertical