Është luajtur sot pasdite ne Puke ndeshja mes Tërbunit dhe Velçikut, në grupin A të Kategorisë së Parë.

Megjithatë një moment paniku ka mbërthyer të gjithë të pranishmit në stadium, pas një përplasje mes dy lojtarëve. Futbollisti i Tërbunit Indrit Hithi ka pasur një përplasje me lojtarin e Veleçikut, Ujka gjatë një dyluftimi për topin.

Megjithatë një moment paniku ka mbërthyer të gjithë të pranishmit në stadium, pas një përplasje mes dy lojtarëve.

Futbollisti i Tërbunit Indrit Hithi ka pasur një përplasje me lojtarin e Veleçikut, Ujka gjatë një dyluftimi për topin.