Skuadra e Apolonisë dhe qyteti i fierit do të kenë një stadium të ri, i cili do të përdoret nga vendasit, por edhe nga ndeshjet e kuqezinjve, qoftë kombëtaret e moshave, ashtu edhe deri në ekipin A.

Dihet që sipas projektit, stadiumi i ri do të ndërtohet në hyrje të qytetit të Fierit, afër Njësisë Administrative apo fshatit Vajkan…

Ky stadium pritet që të shtohet pas atij të Elbasanit, Shkodrës dhe “Air Albanias”, ndërsa skuadrat e jugut që mund të luajnë sfida në Europë, nëse do t’i zhvillojnë aty pa problem, duke qenë se edhe afërsia gjeografike me aeroportin e Rinasit nuk është shumë e madhe…

Bashkia e Fierit, Federata Shqiptare e Futbollit, apo dhe klubi Apolonia e kanë shpalosur dhe janë njohur me projektin, ndërsa bëhet e ditur, se shumë shpejet, këtë verë pritet që të startojë punimet, të cilat do të zgjasin par afro dy vite….