Situata e krijuar ne vend por edhe ne shtetet e tjera, ka bere qe te gjitha institucionet shendetesore te bejne thirrje per kujdes dhe per kete arsye, kerkohet nga te gjithe qe te qendrojne sa me shume brenda.

Karantina ne fakt edhe po respektohet nga nje numer i madh njerezish, por ne Shqiperi per fat te keq ka edhe prej atyre qe nuk e respektojne ate dhe nuk qendrojne brenda.

Por ka edhe prej atyre qe shkojne edhe me tej. Mjafton te shohim videon e meposhtme dhe e kupton qarte kete gje. Ish- kampioni i mirenjohur i boksit Jetmir Kuçi, jo vetem qe nuk ka qendruar brenda keto dite, por e ka shfrytezuar diellin e dites se sotme dhe temperaturat e larta qe kane mbizoteruar ne Shkoder per t’u lare.

Ai vete ka postuar ne rrjetet sociale nje video teksa shihet duke u lare ne Liqenin e Shkodres. “Dite stervitje”- shkruan Kuçi ne kete postim nderkohe qe videon mund ta shihni me poshte: